Hookah Flame család

Az El Nefes Company saját gyártású márkájáról a Hookah Flameről már bizonyosan hallottatok, több bejegyzésben is szó volt róla, és valószínű már találkoztatok is vele. Most összegyűjtöttük Nektek hogy milyen termékek közül tudtok válogatni a termékcsaládon belül:

Hookah Flame táskával a vízipipa szállítása sokkal egyszerűbb és biztonságosabb. Minden kiegészítőnek jut hely, és vállunkra akasztva már indulhatunk is egy jó pipa buliba. Gondosan ügyeltek a varrásra hogy bírja akármennyire is van teletömve a táska.

Hookah Flame elektromos szénizzítóból két típust is kaphatunk, az 500W és az 1000W-os. Fémvázas, hosszútávon működni képes izzítóról van szó ami sokkal kényelmesebbé és könnyebbé teszi az előkészületeket ( mert a gáztűzhelyen izzítás valljuk meg, nem a legjobb). Nincs túlbonyolítva a működése, szóval mindenki befogja tudni kapcsolni.

Hookah Flame természetes szén, 1 kg-os kiszerelésben kapható. Ez a típus keveset hamuzik, a dohány ízét nem rontja el, és 1,5 órán át ízzik. Meglátjátok úgy füstöltök majd mint a gyárkémény 🙂 2-3 kocka egy jó pipázáshoz elég.

Hookah Flame kemping gáz izzító, ahogy a neve is sugallja, szabadtérre tervezték. Kirándulás alkalmával is lehetőségünk nyíljon nem öngyújtós szénnel vízipipáznunk. A gázpalackot a testbe helyezve és rátekerve azonnal használhatóvá válik, és bárhol bármikor használható.

A családi fotó pedig nem maradhat ki 🙂

fb_img_14722942616138056

404 hiba, error