Vízipipa vásárlás

Hol tudsz vizipipat vasarolni?

Webaruhazakban

Vizipipa webaruhaz kinalata.Ez a legkenyelmesebb megoldas. Egy atlagos offline boltban sincs akkora valasztek, mint amit a webaruhazak tudnak nyujtani.

Tobb helyrol is lehet vizipipat, szenet es dohanyt rendelni, ezek kozul a legregebbi webboltot ajanlom, melyet a www.vizipipavasarlas.hu cimen talalsz meg. Az alapveto massaga a mi webaruhazunknak az, hogy olyan termekeket is megtalalsz nalunk, amit a tobbi hazai webaruhazban es boltban garantaltan nem, mivel kulfoldon mukodtetjuk. Raadasul a jelenlegi torvenyek szerint Magyarorszagon uzemelo webaruhaz dohanytermeket es kellekeket nem is arulhat.

elonyok:
hatalmas valasztek a webshopban, otthonrol vasarolhatsz, hazhoz kapod a termekeket, olcso de jo minosegu termekek, penz visszafizetesi garancia, online segitsegnyujtas, …

hatranyok:
1-2 napot varnod kell a csomagra

Dohany es ajandek uzletekben

Ajandekboltban okosan vasarolj vizipipat!Egyre tobb boltban talalhatsz megvasarolhato vizipipakat es hozzavalokat, de mindig gyozodj meg rola, hogy minden alkatreszt megkaptal-e a pipahoz!

A vizipipa vasarlas tobb idot vesz igenybe, mint egy doboz cigaretta vasarlasa, ezert gyakran nincs ideje az eladonak annyit foglalkozni a vevovel, mint amennyit megkivanna a tema. Raadasul a dohanyvalasztek garantaltan kicsi, es nagyon dragan adjak a kozepes es gyenge minosegu termekeket.

elonyok:
latod eloben a termekeket es azonnal ki tudod probalni, amint hazaertel vele

hatranyok:
magasabb ar, neha gyakorlatlan eladok, valtozo minoseg, csekely valasztek

Eszak-afrikai vagy kozel-keleti utadon

Vizipipa vasarlas nyaralaskor.Amikor napozas utan maszkalsz este a bazarban, rengeteg vizipipaval talalkozhatsz. Vannak szep es meg szebb pipak, de a minoseguk nem mindig a legjobb! Persze ettol fuggetlenul csinalhatsz jo uzletet.

Minden esetben alaposan ellenorizd a pipat, batran rakjad ossze, nezd at. Ha a bazarosnak nem tetszik, nyugodtan menj tovabb. Lesz masik bolt is.

elonyok:
hatalmas valasztek, olcso ha lealkudod, elmenyes a vasarlas

hatranyok:
kozepes vagy gyenge minoseg, picit bonyolult hazahozni, nincs csere lehetoseg