Rólunk

Kedves Vízipipások!

vizipipa-eu-logo-200x200Köszöntünk titeket az ország legjobb vízipipával foglalkozó blogjának hasábjain. Oldalunk immár több mint öt éve látja el különféle tippekkel, trükkökkel, termékismertetőkkel és újdonságokról szóló hírekkel a téma iránt édeklődő olvasóit. Küldetésünk, hogy közelebb hozzuk az embereket egymáshoz, a vízipipázás jelentette kultúrához, valamint annak minőségi műveléséhez.

Rendszeresen szervezünk kisebb nagyobb csoportos találkozókat, ahol új kiegészítőkkel és új emberekkel ismerkedhetsz meg. A mi nevünkhöz köthető a hagyományosan évente megszervezendő Országos Vízipipa Találkozó is, amely több városban hozza össze egyszerre a vízipipázás szerelmeseit.

Ha elfogyott a szened, eltörött az üveged, új pipára van szükséged ugyanolyan bátorsággal fordulhatsz hozzánk, mintha csak olvasgatni szeretnél. Blogunk mellett ugyanis üzemeltetünk egy tekintélyes méretű vízipipa webáruházat is, ahol ha valamit nem látsz a virtuáis polcokon, valószínűleg nem is kapható Magyarországon. Rendszeresen hozunk be újabbnál újabb vízipipákat, kiegészítőket és alternatív pipázási fajtákat, legyen az ásványi kő, vagy vízipipa paszta.

Kövess minket napi szinten frissülő Facebook oldalunkon is, hogy minél többet megtudj a vízipipázás világáról.

Kellemes vízipipázást kíván a vizipipa.eu csapata!