Mik az ajándékaink

Sziasztok Pipasok!

Ma roviden be szeretnem mutatni, hogy mit szoktunk ajandekozni, amikor egy-egy rendelest elkuldtok nekunk. A rendelesek 99 szazaleka kap ajandekba egy hosszu nyaku profi ongyujtot. (A maradek 1 szazalek rendelese olyan kis termekre vonatkozik, aminek a csomagolasaba nem fer bele az ongyujto.) Ezzel a praktikus kis szerkezettel konnyen meg tudjatok gyujtani az ongyullados szeneket, az ongyujto hosszu nyakanak koszonhetoen veletlenul sem fogjatok megegetni a kezeteket, amikor szikrazni kezd a szen. 

vizipipa_ongyujto

 

Az Elements “fanjaira” is gondoltam. Csinaltattam egy jopofa fem dobozt kimondottan dohany tarolasara. Aki 2 Elements vizipipa dohanyt rendel, kap tolunk egy ilyen fem dobozt. 

vizipia_doboz

Es utoljara, de nem utolso sorban: vizipipa.eu vizipipas polok fent vannak a webshopon is 2900ft aron. De figyelem! 20ezer forint feletti vasarlas eseten ajandekba adunk egyet. S-M-L-XL meretben es tobb szinben van. Tervezem, hogy tobb vizipipa mintas polot fogok csinaltatni, mert, sajnos Magyarorszagon vizipipa temaval nem lehet kapni polokat es tudom sok vizipipas szeretne hodani ilyet. Ha van esetleg jo otletetek a mintara vonatkozoan, kuldjetek el nekem. Elore is koszi.

 

vizipipa_polo

Mindenkinek jo pipazast!

404 hiba, error