Vizipipa.eu megint az első

Eloszor Magyarorszagon, elsokent a Vizipipa.eu-nal a sultana-med. Korabban a blogban volt mar errol szo, de azert meg egyszer roviden elmondom, hogy mire is jo a sultana-med. Feladata, hogy a vizben megkosse a karos anyagokat. Ezt tudomanyos vizsgalatok is bizonyitjak. Az eredmenyek szerint a kapszula a fustben talalhato karos anyagok 95 %-at meg tudja kotni a vizben. Segitsegevel mindenki lelkiismeretfurdalas nelkul elvezheti a vizipipazas oromeit. Az igaz, hogy mi, vizipipasok eddig sem aggodtunk az egeszsegunkert pipazas kozben, hanem elveztunk a bo fustot de most a sultana-meddel meg nyugodtabban pipazhatunk.

Igy nez ki a sultana-med

 

Hasznalata nagyon konnyu: a viztartalyba egy egesz kapszulat teszunk es kicsit elkeverjuk. 1 ampulla kb. negy ora pipazas kozben aktiv es megkoti a karos anyagokat. 

Lassuk, meg mit kell tudni rola. Komoly teszteket vegeztek a sultana-medrol. Tobb mint 100 emberrel kiprobaltattak es ezek kozott volt torok, egyiptomi, szir es nemet tesztelo. Nehanyuk tobb mint 20 eve vizipipazik, igy komoly pipasnak mondhato. A teszteles vegen kiderult, hogy a sultana-medes es a sima tomesek kozott nem ereztek semmilyen kulonbseget. Nem okozott kaparast, kohogest es fejfajast sem okozott. 

Egy sultana-med dobozban 4 kapszula talalhato.Nemetorszagban jelenleg 8euro korul van az ara, nalunk 2400ft lesz. 

404 hiba, error