Szeptember vége és utolsó akciók

Lassan elmulik szeptember is, ez az utolso hete. Es kesz van utolso szeptemberi akcioink is.

47cm-es  pipak 20%-kal olcsobban, csak 4190 ft.

A heten a 47 cm-es TopMark vizipipak akcios ara 20%-kal olcsobb. De felhivom a figyelmeteket, hogy az akcio csak a piros es zold szinu pipakra ervenyes. Mielott megkerdezitek, hogy miert csak ezekre a szinekre vonatkozik, gyorsan el is mondom az okat. Az volt a  tervem, hogy Magyar Hetet  csinalok, aminek kereteben a 47 cm-es feher, piros es zold vizipipa lett volna akcio. Mivel azonban nincs raktaron ilyen meretu feher, igy maradt a piros es zold pipa. Ennyit a Magyar Hetrol. 47cm-es pipak csak 4190 ft.

 

Magyaros Nammor cso akcio, 1 hetig csak 5400 ft.

A Nammor moshato csovet nagyon sokan ismerik. A Razan utan a Nammor csovek a legjobb minosegu moshato csovek. A magyaros Nammor piros-feher-zold szinu rojttal diszitett es ezen a heten 6750ft helyett csak 5400ft! Igy a Nammor arabol  20% zsebben marad. A moshato csovek nagy elonye, hogy nem lesznek budosek es sok izuek tobbszori felhasznalas utan sem. Magyaros Nammor 5400 ft.

 

Aladin Amira-hoz Ajandek vortex keramia

Heti utolso akcionk igazabol nem is akcio, hanem ajandek. Aladin 70cm-es Amira pipaja melle vortex keramiat adunk ajandekba. Az Amira eleg magas, 70cm-es, jo nagy viztartaly, nagy szentalca jellemzi es jo hosszu cso jar hozza, rozsdamentes acel es edzett acel teste van. Nagyon konnyu szivni es vortex segitsegevel oriasi fustfelhoket lehet vele csinalni. Aladin Amira 12500 ft.

 
 
Most megyek es tomok egy Bisan pink lemonadet, eleg hosszu napom volt…mindenkinek jo pipazast!
 
Julio
404 hiba, error