Nyereményjáték – Pipázz extrém körülmények között

extremshisha

 

Kedves Pipasok!

Ahogy a homero higanyszala kuszik egyre felfele, ugy erezzuk mindannyian a terek, parkok a levego hivogato szavat. Ennek szellemeben kivanjuk meghirdetni a kovetkezo nyeremenyjatekunkat. A feladatotok mi sem egyszerubb, mint engedni a csabitasnak, osszecuccolni a pipat, izzitani a szenet es pipazni a szabadban. Majd minderrol loni egy fotot, feltolteni Facebook oldalunkra, es gyujteni ra a lajkokat. Azert egy picit megiscsak csavarunk rajta. Fontos, hogy a kep valamilyen extrem korulmeny kozott szulessen. Akar jatszoteren fejjel lefele, akar egy sziklaszelen, elotted a panoramaval, ezt a reszet mar ratok bizzuk. A harom legtobb lajkot osszegyujto kep kozul mi valasztjuk ki a nyertest, tehat nem csak a barataid szama, hanem az otletesseg is szamit, mert minket kell meggyoznotok. Termeszetesen nem kivanjuk, hogy testi epsegeteket veszelyeztessetek ennek erdekeben, vagy behatoljatok egy katonai teruletre, de mindenkepp a megszokottol eltero legyen a cel! A versenyre tobb fenykeppel is lehet jelentkezni, de csak a legnepszerubb fog versenyezni a vegelszamolasban (ertsd: ha ket keppel indulsz es mindketto a top3-ban vegzi, csak azt vesszuk figyelembe amelyik tobb voksot kapott!)

Tehat meg egyszer vazlatpontokban.

 

Feladat: pipazz extrem korulmenyek kozott es tolts fel egy fotot rola Facebook oldalunkra. A kep cime legyen: “Nyeremenyjatek, Aprilis“.

Hatarido: a kepeket aprilis honap vegeig varjuk!

Hogy nyerhetsz: a harom legtobb lajkot begyujto kep kozul mi valasztjuk ki a gyoztest. 

Nyeremenyek: az elso helyezett jutalma egy fekete pipahordozo taska es egy altala kivalasztott hotarto sapka, valamint a masodik es harmadik helyezettnek fajdalomdijkent 1-1 doboz 100 darabos ongyullados szent tudunk felajanlani az altaluk valasztott markabol.

A vegso elszamolasnal a www.vizipipavasarlas.hu es mintaboltunk, a Szultankincsei dolgozoi fognak donteni a gyoztes kileterol. Szoval vigyazz, kesz, rajt. Jo jatekot es jo pipazast kivanunk!

404 hiba, error