Német álom

Az uveg markolatu szilikon csoveket legjobban Nemetorszagban kedvelik. Amerikaban meg egyesen utaljak. A vizipipa.eu hozta eloszor a mi kis hazankba a szilikon csoveket, amiket jo paran mar be is szereztek. Vannak, akiknek nagyon bejon, de vannak, akik tartanak az ismeretlen anyagu csovek hasznalatatol. Az uveg markolatu csovek elso darabjai az Egeglassnal (?????) kezzel keszulnek Nemetorszagban. Ott olyan nepszeruek lettek, hogy mostanra minden webshopban be lehet szerezni ilyeneket. Most mar vannak kinai, cseh, lengyel es nemet gyartmanyuak is.
Az uveg markolat elonye, hogy konnyen tisztithato es konnyen lehet csekkolni, hogy valoban tiszta-e. Szerintem, meg pluszban az is jo, hogy tok klassz latni, ahogy szivaskor meg felfele a fust az uveg markolaton keresztul.
A cso szilikon resze egeszsegre artalmatlan, megfelel az elelmiszeripai szabvanyoknak. A cso vegen egy aluminium veg talalhato, ami mindenfele pipahoz konnyen csatlakoztathato.
Az ilyen uveg markolatu csovekbol tobb forma is kaphato. A vizipipa.eu csak a legnepszerubb verziojat hozta Magyarorszagra, de ha lesz kereslet, akkor termeszetesen bovitjuk a kinalatot. A webshopon 3 szinben kaphato. Fontos: nem az uveg szine valtozik, hanem termeszetesen, a cso szilikon reszenek a szine. Ugyhogy, akinek felkeltette az erdeklodeset ez az ujdonsag, az maris rendelhet a vizipipa.eu webshopjan.
Mindenkinek jo pipazast!

Shisha-cs-Palace2

Az uveg markolatu szilikon csoveket legjobban Nemetorszagban kedvelik. Amerikaban meg egyesen utaljak. A vizipipa.eu hozta eloszor a mi kis hazankba a szilikon csoveket, amiket jo paran mar be is szereztek. Vannak, akiknek nagyon bejon, de vannak, akik tartanak az ismeretlen anyagu csovek hasznalatatol. Az uveg markolatu csovek elso darabjai az Egeglassnal  kezzel keszulnek Nemetorszagban. Ott olyan nepszeruek lettek, hogy mostanra minden webshopban be lehet szerezni ilyeneket. Most mar vannak kinai, cseh, lengyel es nemet gyartmanyuak is.Az uveg markolat elonye, hogy konnyen tisztithato es konnyen lehet csekkolni, hogy valoban tiszta-e. Szerintem, meg pluszban az is jo, hogy tok klassz latni, ahogy szivaskor meg felfele a fust az uveg markolaton keresztul.

A cso szilikon resze egeszsegre artalmatlan, megfelel az elelmiszeripai szabvanyoknak. A cso vegen egy aluminium veg talalhato, ami mindenfele pipahoz konnyen csatlakoztathato. Az ilyen uveg markolatu csovekbol tobb forma is kaphato. A vizipipa.eu csak a legnepszerubb verziojat hozta Magyarorszagra, de ha lesz kereslet, akkor termeszetesen bovitjuk a kinalatot. A webshopon 3 szinben kaphato. Fontos: nem az uveg szine valtozik, hanem termeszetesen, a cso szilikon reszenek a szine. Ugyhogy, akinek felkeltette az erdeklodeset ez az ujdonsag, az maris rendelhet a vizipipa.eu webshopjan.

Mindenkinek jo pipazast!

404 hiba, error