Hogy telt a nyár?

shisha_on_the_beach

Hosszu volt vagy rovid? Szerintem, senki nem az fogja azt mondani, hogy hosszu volt. A nyar sosem lehet eleg hosszu. Azert imadom a nyarakat, mert nincs annal jobb, mint szep napsuteses idoben lepihenni az arnyekba es pipazni egyet.

Nem egyszer tettuk ezt munkatarsaimmal, amikor epp volt szusszanasnyi idonk az uzletben. Szerencsere azert nem csak pipazgatassal teltek a hetkoznapok. Tobb uj szallitmany erkezett az elmult hetekben, vagy ha epp nem erkezett semmi, akkor mi keszitettuk a csomagokat Europaba es – buszken mondhatom – Amerikaba.

A sajat gyartasu El Nefes vizipipak igen kozkedveltek lettek. Mostmar ezekhez a pipakhoz Csehorszagbol is hozunk uvegeket, amik sajnos, nem nagyon olcsok, viszont aki mar vett Bohemian uveget, az azt mondja , megeri az arat. Ezeket uvegeket az eddigi tapasztalataim alapjan tobbnyire amerikai vevok rendelik.

Az El Nefes dohanyokbol utoljara nyar elejen jott uj szallitmany. Az adoemelesek es a tobbi markabol felhalmozott nagy raktarkeszlet miatt kicsit vissza kellet tartani magunkat. De szeptemberben ujra nyomjuk 200 g-os El Nefes dohanyokat.

Aladin vizipipak tegnap is jottek. Az Amira, Zebra es Arabica a legnepszerubb modellek. A Nargilem pipakra annyi rendeles jon, hogy nem birunk annyit hozni. A Nargilem NPS jelenleg hianycikk, remelem jovo heten itt lesz par darab.

A szenek kozott most a Carbopol es Cocobrico a ket legkedveltebb. De termeszetesen a vizipipa.eu-n minden markaju szenet tudtok rendelni.  
Ezeken kivul megint egy uj markat szeretnenk bevezetni Magyarorszagon. Egyelore csak annyit szeretnek rola elarulni, hogy ez egy uj egyiptomi kezi munka vizipipa-sorozat, ami jobb minoseget kepvisel, mint a Khalil Mamoon. Ha minden rendben zajlik, akkor holnap reggel megy ki a vambol a szallitmany es erkezik a raktarunkba. Hamarosan bovebben is olvashattok majd errol az egyiptomi ujdonsagrol.

404 hiba, error