El Nefes Gazi

sadaweb_vizipipa-008_3696

Itt a nyar es itt vannak az ujdonsagok. Megint csak a vizipipa.eu-n. Sajat markank, az El Nefes alatt keszult torok sargarez pipak uj modellje megerkezett: az El Nefes Gazi. Az El Nefes pipak mind ontott rezbol keszulnek meghozza kezi munkaval. A nehez es jo minosegu El Nefes vizipipak jelenleg negy modelben kaphatok. Amerikaban  a Hookahjohn, Nemetorszagban a  Blubberhaus forgalmazza az El nefes termekeket.

Az El Nefes vizipipak mellett meg keramiakat is keszitettunk. Az El Nefes tradicionalis agyag keramiak, mind azt megszokhattatok, mind kezzel keszulnek. Az El Nefes phunnel keramia mazatlan agyag keramia. Shiazoval es dohannyal is egyarant hasznalhato. Errol a keramiarol van is egy videom: http://youtu.be/d9Zx3X8Gk1o
Amerikaba nem csak exportalunk, hanem onnan importalunk is. Hookahjohn csodalatos keramiairol, gondolom mindenki hallott. A HJ Alien phunnel es HJ FSB keramiakrol van szo. Mindketto mar raktarunkban van es lehet beloluk rendelni. A HJ Alien phunnellel mindossze 8 g dohannyal akar 1,5 orat is lehet pipazni. Az FSB keramiat pedig tultomes modszernek talalta ki aJohn.

Ezeken kivul 2 het mulva erkezik meg az Aladin szallitmanyunk es azutan pedig megjonne a Nargilem Narikelak is. Utana pedig ki tudja mi:)

Mindenkinek jo pipazast!

404 hiba, error