ÁFA emelés

percent-sign

Januar elsejetol 2%-kal felemeltek az AFA-t. Ezert emelkedik tobbek kozott az uzemanyag, viz, gaz es persze a dohany ara is. Nagyjabol mindenhol felmennek az arak, de nem a vizipipa.eu webshopjaban! Magyaran azt szeretnem mondani, hogy az AFA emeles miatt nem fogjuk most emelni az arakat. Sot, nehany akciot meg is hosszabbitottunk. Azonban, sajnos az elozoek nem vonatkoznak a dohany arakra. Mint mindenki tudja januartol kb. 100-150Ft-tal felmentek a dohany arak. Jelenleg a legolcsobb dohany az 50g-os Nakhla 990Ft-ba, a legdragabb az 50g-os Golden Al Fakher 1590Ft-ba kerul. A sima Al Fakherek se olcsok. Nalunk 1390Ft, de van ahol 1590Ft-ot is elkernek erte.
Sajnos, van meg mas rossz hirem is. A kormany a kozel jovoben ket jovedeki ado emeleset is elore vetitette. Ez mit is fog jelenteni? Dragabb lesz a benzin es a dohany. Gondolom, titeket is jobban erdekel itt a vizipipa dohany ara, mint a benzine. No, ugy nezki a dolog hogy februarban es juniusban lesznek az ado emelesek. Ha nem jonnek  tovabbi “meglepetesek”, akkor mindenket alkalommal kb. 100-Ft-tal mennek fel az arak. Sajnalom, de ez azt jelenti hogy nyar vegere 1300-1400Ft lehet egy 50g-os vizipipa dohany! Na, errol tobbet nem is szeretnek irni, mert mar most rosszul vagyok a gondolattol is. 
Szerintem egyre tobb ember fog shiazot szivni, mert hamarosan egy doboz 100g-os shiazo olcsobb lesz mint egy 50g-os dohany. Most meg az Elements dohanyt tudnam nektek ajanlani, mert jelenleg egy izesito es egy Elements dohany 2200Ft es ebbol kb. 180g vizipipa dohanyt tudtok kesziteni. Ez egy igen kedvezo kb. 600Ft/50g-ot jelent. 
Mindenkinek jo pipazast!

404 hiba, error