Szívócső fagyasztás

Meg egyik hazai pipas oldalon se olvastam ezt a tippet. Az egyik amerikai webshopot  bongesztem, es volt egy resz, ahol tippek-trukkok voltak leirva. Azt hittem mar nem lesz semmi ujdonsag szamomra, de amikor vegigolvastam a tippeket, egy eleddig ismeretlen dolog keltette fel az erdeklodesemet.

 

Azt irtak, hogy pipazas elott a szivocsovet tegyuk 30-40 percre a hutobe, es ezaltal a fust meg husebb lesz amikor beszivod. Ezt ki kellett probalnom Egybol tomtem is egy ketalma-menta-fahej kombot, es betettem a csovet ~20 percre a melyhutobe, mivel nem akartam 40 percig varni amig a sima huto lehuti . Nem hiszem, hogy a nagy hoingadozas jot tesz a fem spiralnak, de mivel 2 heten belul megerkezik az uj Nammor csovem, es ez amugy is csak egy ideiglenes legolcsobb tipusu cso volt, nem tulzottan erdekelt, hogy mi lesz vele (amugy semmi baja nem lett, de azert hosszutavon akadhatnak problemak).  Osszeallitottam a pipat, a fust gyorsan beindult, es a lehutott cso remekul bevalt, es vegre igazan hus fustot szivhattam… az elso 20 percig, mert addigra felmelegedett:(

Mindenesetre az az elso 20 perc megerte, es ha nem is fogok minden pipazas elott ehhez a trukkhoz folyamodni, egy probat mindenkepp meger a dolog!

Figyelmeztetes: Vannak olyan fajtaju csovek amiket ne tegyunk be a hutobe, mert esetleg karosodhatnak (pl. Nammor), de szerintem az osszes Magyarorszagon kaphato cso alkalmas erre a celra, mindenesetre csak ovatosan, felelosseget nem vallalok:)

404 hiba, error