Vizipipa.eu - Vizipipa, Vizipipa dohany, Vizipipa szén

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Vízipipák mindenhonnan

Nyomtatás PDF

Minden pipa más és más. Sokfelé készülnek ezek a csodás eszközök, az évszázadok során minden országban másképpen alakult a formája, díszítése, színvilága a kultúrával együtt. Itt láthatod egymás mellett is a különböző országokból származó pipákat.

Egyiptomi vízipipa Tunéziai vízipipa Török vízipipa Libanoni vízipipa

A képeken sorrendben egyiptomi, tunéziai, török és libanoni vízipipákat láthatsz. Ezekből az arab vízipipákból csak és kizárólag gyümölcsös dohányt szoktak füstölni, nem füvet szívnak belőle.

Az arab országokban nem csak a világi törvények büntetik a drogok fogyasztását és termesztését (mint itthon), hanem a vallási törvények is.

Többek között annak is köszönhető a vízipipa kialakulása, hogy a Korán szerint dohány nem érintkezhet a szájjal. Persze így is cigarettáznak, csak a markukban fogják a cigit, és a tenyerükből kialakított "csövön" keresztül szívják a füstöt.

theUNIT_3.0 vízipipa Aladin vízipipa Khalil Mamoon vízipipa

A vízipipázás terjedésével egyre több modern pipa is szerepel a boltokban. Ezekkel nincsen annyi érintkezési probléma a precíz megmunkálásnak köszönhetően. A képeken láthatod az osztrák theUNIT_3.0 pipát, mellette egy német Aladin pipát, majd egy egyiptomi Khalil Mamoon vízipipát.

Indiai vízipipa Vietnámi vízipipa (bong)

Indiai és vietnámi vízipipa. Ezek miatt van annyi előítélet, mert a távol-keleti vízipipákból (bong) füvet szoktak szívni.

Sokan nem tudnak az arab vízipipák és a bongok között különbséget tenni, ők szokták drogosnak nevezni azt, aki csak egy finom őszibarackos füstöt ereget.

Ezzel a két fajta pipával és bongokkal nem is foglalkozunk többet, mert:

A vizipipa.eu és társoldalai teljes mértékben
elhatárolódnak a drogok fogyasztásától és elítélik azt!

 

Vásárolj nálunk!

BejelentkezésWhere buy pills, for the baeast site buy nolvadex without prescription