Vízipipa kiegészítők

Negy kiegeszitot mutatunk be, amit a vizipipa kiegeszito felszerelesunk nem art ha tartalmaz. Ugyanis ha a vizipipa beszerzesen tul vagyunk, rajovunk hogy tobb kiegeszitore is szuksegunk lehet. Mi ezekbol a kovetkezoket szeretnenk  nektek bemutatni:

Base Protector” : vagyis a vizipipa uveget vedo kiegeszitorol van szo. Akivel elofordult mar hogy osszetorte annak is ajanljuk, aki meg nem szeretne egyszer sem osszetorve latni a mutatos vizipipa viztartalyat annak is.

Heat Reactor“: ez egy sok az egyben keramiara valo szentarto 🙂 ami helyettesiti a foliat, annak hosszadalmas elokesziteset, beepitett nyelve pedig lehetove teszi a konnyed szen szallitast. Akik az atlagnal tobbet fustolnek, es a kezdeti pipas elokeszuletek szeretnek leroviditeni…batran probaljak ki, tetszeni fog. Rozsdamentes acelbol van, igy hosszabb tavon is a keszlet tagja marad.

Shishakat” : egy szipka ami a nagyon keves nikotint is kepes megszurni. 10-15 alkalommal es foleg szilikon csovekkel hasznalhato. A pipazas elmenyet nem csokkenti. Foleg azoknak ajanljuk akik a nikotin hatasai miatt nem probalkoztak a vizipipazassal.

Shisha taska“: biztos volt mar mindenkivel hogy szivesen elvitte volna a pipajat egy buliba, kempingezni, hosszu hetvegezni… de mivel nem rendelkezik kisebb hordozhato vizipipaval,ezt sajnos nem tudta megtenni.Meretet tekintve nem csak a pipat hanem a hozza tartozo egyeb kiegeszitoknek is jut hely.

Tovabbiakban meg tobb kiegeszitot mutatunk be nektek….de addig is Mindenkinek jo pipazast!

 

images kiegeszito

404 hiba, error