Vízipipák mindenhonnan

Minden pipa mas es mas. Sokfele keszulnek ezek a csodas eszkozok, az evszazadok soran minden orszagban maskeppen alakult a formaja, diszitese, szinvilaga a kulturaval egyutt. Itt lathatod egymas mellett is a kulonbozo orszagokbol szarmazo pipakat.

 

Egyiptomi vizipipa Tuneziai vizipipa Torok vizipipa Libanoni vizipipa

A kepeken sorrendben egyiptomi, tuneziai, torok es libanoni vizipipakat lathatsz. Ezekbol az arab vizipipakbol csak es kizarolag gyumolcsos dohanyt szoktak fustolni, nem fuvet szivnak belole.

Az arab orszagokban nem csak a vilagi torvenyek buntetik a drogok fogyasztasat es termeszteset (mint itthon), hanem a vallasi torvenyek is.

Tobbek kozott annak is koszonheto a vizipipa kialakulasa, hogy a Koran szerint dohany nem erintkezhet a szajjal. Persze igy is cigarettaznak, csak a markukban fogjak a cigit, es a tenyerukbol kialakitott “csovon” keresztul szivjak a fustot.

theUNIT_3.0 vizipipa Aladin vizipipa Khalil Mamoon vizipipa

A vizipipazas terjedesevel egyre tobb modern pipa is szerepel a boltokban. Ezekkel nincsen annyi erintkezesi problema a preciz megmunkalasnak koszonhetoen. A kepeken lathatod az osztrak theUNIT_3.0 pipat, mellette egy nemet Aladin pipat, majd egy egyiptomi Khalil Mamoon vizipipat.

Indiai vizipipa Vietnami vizipipa (bong)

Indiai es vietnami vizipipa. Ezek miatt van annyi eloitelet, mert a tavol-keleti vizipipakbol (bong) fuvet szoktak szivni.

Sokan nem tudnak az arab vizipipak es a bongok kozott kulonbseget tenni, ok szoktak drogosnak nevezni azt, aki csak egy finom oszibarackos fustot ereget.

Ezzel a ket fajta pipaval es bongokkal nem is foglalkozunk tobbet, mert:

A vizipipa.eu es tarsoldalai teljes mertekben
elhatarolodnak a drogok fogyasztasatol es elitelik azt!

404 hiba, error