Az én történetem

Vizipipa? Jo helyen jarsz! Itt mindent megtudhatsz a vizipipazas muveszeterol! Viszont mielott tovabb kalauzolnalak a perzselo sivatagok misztikus vilagban, szeretnem elmeselni, en hogyan talalkoztam eloszor a vizipipaval:

 

Elso vizipipas elmenyem

Par eve eljutottam a meses tortenelmu Egyiptomba, ahol megismertem egy lanyt. Utolso ejszaka kezen fogva felmasztunk a szalloda tetejere, ahonnan gyonyoru kilatas nyilt a megvilagitott piramisokra. Orakon at figyeltuk a nyuzsgo kairoi utcat (meg balesetet is lattunk) es beszelgettunk, mintha evek ota ismernenk egymast.

Lefele menet mozgast lattunk a medence kornyeken. Kedvem lett volna beleugrani, de inkabb leultunk a bar asztalahoz. Azonnal megjelent egy mosolygos helyi arab pasas, es hozott egy vizipipat. Fogalmam sem volt, hogy mi ez a holmi, jottek az ellenervek:

  • Sosem cigiztem meg.
  • Ezt nem veszem a szamba, nem lattam meg ilyet.
  • Nem erdekel, egyebkent is szomjas vagyok.
  • Otthon ilyen nincs, ugyhogy hulyeseg.

Sok lehetosegem nem volt, ket szipkat kaptunk, ki kellett probalnom. Ez volt eletem elso vizipipas elmenye, es meglepodtem, mert a kellemetlen szagu es izu fust helyett egy oriasi, hideg, gyumolcsos izu fust mellett folytathattuk a beszelgetest. FANTASZTIKUS volt!

Miutan hazaertem, utanajartam a temanak. Sajat tapasztalataim alapjan a vizipipazas “szakertoje” lett belolem. Celom, hogy Te is minel tobbet tudj az arab vizipipakrol!

Most minden tudasomat, tapasztalatomat szivesen megosztom veled ennek a weboldalnak a segitsegevel, es ha kedvet kaptal ehhez a muveszethez, meg a vizipipa vasarlasban is tudok segiteni!

A vizipipa.eu mellett mukodtetek egy webshopot, ahol mindent megtalalsz, ami egy kicsit is vizipipas!

Szoval valassz a bal oldali menubol, es tudj meg mindent az arab vizipipakrol!

404 hiba, error